11. kolo - hosté v OP Prostějov

26.01.2010 16:48

Tradiční sestava a odhodlání hrát naplno se tentokrát odrazily v naší hře a domácím jsme pěkně zatápěli. Úvod zápasu se povedl a dokonce jsme vyhráli první set v poměru 25:23. Druhý set byl z naší strany slabší, ale nutno říct, že se domácí holky našly a vycházelo jim všechno, ostatně tak jako ve třetím a čtvrtém setu. Zaslouženě postupně vyhrály domácí 25:13, 25:13 a 25:14. Nicméně si naše hráčky vyzkoušeli, že i proti soupeři, který má k dispozici 16 hráček, se dá hrát.

Do druhého zápasu jsme přišli se změnou postavení hráček a začal velmi zajímavý duel. Bylo to velmi vyrovnané, částečně to bylo způsobené absencí domácí nahrávačky, která podle mne skutečně umí a zvedne výkon prostějovských o třídu. První set jsme prohráli mojí chybou, kdy za stavu 23:20 pro nás jsem nepostřehl chybu v postavení, a to nás stálo dva body na stav 23:22. no a nakonec jsme podlehli v tomto setu 23:25. Omlouvám se holkám, ale být lavičce sám a udržet se v pozornosti, není také jednoduché.

V druhém setu jsme dali 19 a ve třetím 18 bodů. Čtvrtý set se pro nás vyvíjel velmi dobře a už to vypadalo na zkrácenou hru, ale bohužel po našich třech chybách v závěru zápasu nás domácí udolali 25:23. Domů jsme odjížděli v dobré náladě, protože jsme se nemuseli za náš výkon stydět.

—————

Zpět