Duckýns slaví další úspěch - postup do 2. ligy žen!

09.06.2009 21:05

Šumperský ženský a dívčí volejbal slaví zlatá léta. Parta děvčat reprezentujících okresní město z podhůří Jeseníků přehrálo své městské rivalky v rámci krajského přeboru žen a po roce tak mohly opět slavit úspěch. Oproti letošnímu účinkování v lize juniorek se pak diváci a fanoušci volejbalu mohou těšit na boje v 2. lize žen.

V posledním kole přeboru si děvčata dokráčela za vítězstvím v soutěži, když za sebou v tabulce přeboru nechala i výběry Nových Sadů a také obhájkyň titulu Kojetína. Od příštího ročníku se budou děvčata prezentovat v 2. lize žen a šumperští příznivci volejbalu si tak opět přijdou na své.

Odměnit a ocenit naše volejbalistky přijel v pátek 5. června zástupce Krajského volejbalového svazu, tajemník Vladimír Tabara. Šumperská děvčata vybojovala fantastický úspěch a rok po postupu do ligy juniorek se může město těšit i na premiérové boje v 2. lize žen. Obdobně vysoká soutěž se zde ještě nikdy nehrála.

"Chtěl bych využít této příležitosti a poděkovat našemu městu, fanouškům a sponzorům za přízeň, kterou nám prokázali v průběhu náročné sezóny. Už teď bych vás rád pozval společně se všemi hráčkami na boje v druhé lize žen, které propuknou na domácí palubovce začátkem října," prozradil trenér družstva a muž, který se nezměrnou pílí podílí na činnosti oddílu.

—————

Zpět