Dvě výhry na lepší jak třetí místo nestačily

19.12.2008 01:01

Šumperské juniorky skončily v lize juniorek skupině F na třetím místě. Nováček druhé nejvyšší české juniorské soutěže sice vyhrál oba zápasy na palubovce Rychnova nad Kněžnou, ale vzhledem k tomu, že Dolní Újezd dokázal přehrát v jednom ze soubojů vítězky z Lanškrouna, skončily šumperské holky o skóre třetí.

Na zisk dalších čtyř bodů do tabulky se Duckýns příliš nenadřely, i když v prvním ze dvou střetnutí ponechaly svým soupeřkám set. Ve zbývajícím dění ale opanovaly palubovku a svými klasickými zbraněmi posbíraly dvě další výhry do tabulky soutěže. Rychnov tak odsoudily k poslednímu místu v tabulce.

Liga nyní bude pokračovat v nadstavbových skupinách. Z naší základní skupiny si účast v bojích o postup extraligy zajístily volejbalistky Lanškrouna, zbývající čtyři celky byly dolosovány k výběrům Hronova, Zbečníku, Jičína a Dvoru Králové. Právě posledně jmenovaná děvčata se stanou v dalších bojích prvním soupeřem šumperských juniorek, 17. ledna 2009 přivítají Duckýns na své palubovce. Zbývající program soutěže slibuje nevšední a dramatickou podívanou, na čele totiž první čtyři týmy dělí pouhý bod!

Kompletní rozlosování i pohled do aktuální tabulky přineseme v nejbližších dnech. Holkám ale již nyní patří obrovské poděkování za prezentaci šumperského volejbalu v roce 2008, který se zapsal do dějin tohoto sportu ve městě. A nezbývá než dodat a pevně věřit, že fanoušci zachovají svou přízeň i v roce následujícím. Díky samozřejmě patří i sponzorům, partnerům a také realizačnímu týmu, kterému vévodí trenér Pavel Skýpala.

—————

Zpět


Diskuze k článku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.