Po dvou porážkách s Hronovem plný zisk ze Zbečníku

02.02.2009 17:56

Dva odlišné víkendy mají za sebou šumperské juniorky. V domácím prostředí nestačily na lídra tabulky z Hronova a podlehly dvakrát až nečekaně hladce 0:3 a 1:3, následně si však vyšláply na děvčata ze Zbečníku. Tvrdá volejbalová bitva skončila opakovanou výhrou 3:1 - a zvláště druhý duel se proměnil ve volejbalovou pohádku s absolutním happy-endem.

Víkendové duely s Hronovem byly smutnou podívanou letošní sezóny. Hráčky vedoucího družstva tabulky trestaly chyby domácích hráček a protože samy působily velice pozorně a jistě, dovedly oba duely k vítěznému konci. Duckýns přitom v téměř každé sadě vedly, do koncovky jednotlivých setů šly se slibným náskokem, který pak ale trestuhodně prohospodařily. Soupeřky nezastavila za vítězstvím v druhém utkání ani prohraná třetí sada.

Ve Zbečníku netradičně v pátek odehrály šumperské hráčky zcela jiná představení. Domácímu týmu "věnovaly" v každém utkání pouze jediný set a odvezly si po výhrách 3:1 a 3:1 plný bodový zisk. Nicméně hlavně druhé utkání nabídlo fantastickou bitvu, ve které se obě družstva tahala o každý míč a o každý set se bojovalo až do jeho posledního míče. V tom posledním pak Duckýns vyhrály 28:26 a vydřely tak vítězství. Sobotní duel s Jičínem se nehrál, soupeřky zápas vinou onemocnění týmu odvolaly.

—————

Zpět