Pozvánka na Lanškroun

28.11.2008 00:44

VIDEOPOZVÁNKA - Určitě mnoho z vás má v paměti nedávné dvojuktání s Dolním Újezdem, které patřilo k historicky nejlepším volejbalovým představením, které kdy Šumperk zažil. A teď je příležitost spatřit obdobně kvalitní představení znovu. Na šumperskou palubovku míří výběr Lanškrouna, který má doposud nejlépe rozehraný souboj o postup do finálové skupiny. Jenže... Stačí, aby Duckýns oba zápasy doma vyhrály a vše bude jinak. Na tuhle volejbalovou lahůdku se sluší a patří patřičně upozornit, tak činíme i my.

Lanškroun je v tuto chvíli v lize třetí a ztráci na Duckýns jediný bod. V jeho prospěch však hraje menší počet odehraných utkání. Pečlivě sledovaným nebude tento duel jen v Lanškrouně či v Šumperku, ale i v Dolním Újezdu, který momentálně vede ligu a čeká na zaváhání příštích šumperských soupeřek. Upřímně v Šumperku se to v klidu může stát. 

Lanškroun totiž prezentuje zcela jiný volejbal než Dolní Újezd, snaží se hrát klasickou útočnou hru a to by nemuselo být našim děvčatům proti srsti. A pakliže styl Dolního Újezdu holkám nesedl, tentokrát může být vše jinak. Jedno je ale jisté. Na děvčata čeká silný soupeř a bude to boj o každý míč. Vzhledem k okolnostem tohoto duelu jsme připravili i kratičkou videopozvánku. Tou nejlepší pozvánkou do ochozů haly jsou však již několik měsíců vysoce kvalitní a bojovné výkony našich děvčat. Holky, do toho!

—————

Zpět


Diskuze k článku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.